Mistäs on puhe?

Tätä on huulilla:

by Surray

Surray Green
Cowgirl

Koko nimi:Surray Deidre GreenSilmienväri:Tummanvihreä
Sukupuoli:Nainen ♀Hiustenväri:Mustanruskea
Ikä:32 / aikuinenPituus:Keskiverto
Syntynyt:01.11.1987 ♏ AustraliaTuntomerkit:Pisamia ja luomia
Kielet:AustralianenglantiIhonväri:Auringonruskettama
Asuinpaikka:Oldetown, WaterphewKehotyyppi:Lihaksikas
Siviilisääty:Eronnut (2019)STATUS:Ei (vielä) pelattavissa

*info*  Ensiesiintyminen: -- (00.00.0000)
Tällä hahmolla on yhteys virtuaalitalli Ranch O'Haraan.


Persoonallisuus
Surray on nainen, jolla on kaksi selvästi erilaista puolta, mikä toisinaan hämmentää ihmisiä. Toinen ulospäinsuuntautunut, sosiaalinen puoli on hieman kömpelö ja herttainen. Toinen puoli (erityisesti, jos hän on henkisesti ylikuormittunut) on viileä ja sulkeutunut, joskus jopa piikikäs. Surray on parhaimmillaan paineen alla, sillä silloin hän yltää kylmäpäisyytensä ja toisinaan tilanteen vaatiman uhkarohkeuden turvin uskomattomiin suorituksiin. Hän onkin rohkea ja "toimi ensin, ajattele sitten" -ihminen. Arkisesti hän näyttäytyy monelle hupsuna, jutustelevana tuttuna, joka ei pelkää likaa eikä työtä; tosin menneisyyden varjot ovat aina hänen kintereillään...

Ulkonäkö
Surraylla on ruskettunut, pisamainen ja luomien täplittämä iho, tummanvihreät silmät sekä mustanruskeat kihartuvat hiukset. Hän ei käytä ehosteita ja on hyvin luonnollisen näköinen: ei mikään kaunotar, mutta oikein katseenkestävä. Hän pitää lämpimistä väreistä, jotka tuovat mieleen koti-Australian.  

Hevosten suhteen...
Surray on entinen bull ja bronc rider. Hän on lännenratsastaja ja kisannut myös tynnyrinkiertoa sekä jonkin verran muita westernlajeja. Joulukuussa 2019 Surray muutti Australiasta Kanadaan ja tuli Orange Woodiin ranch handiksi sekä ratsastuksenopettajaksi.

Perhe

Surray on eronnut Edward Greenistä vuonna 2019. Heillä on poika, Patrick (s. 2011 ♍), joka on Surraylle kaikki kaikessa. Surrayn vanhemmat, Shalee ja Hamish O'Hara, asuvat Australiassa, kuten myös Surrayn sisar Siri (s. 1990 ♓) ja serkkunsa Benjamin sekä Joshua O'Hara perheineen. 

Surray asuu Patrickin kanssa Waterphewn Oldetownissa. 
by Alexiina C.
PÄIVÄKIRJA

12.11.2019: Rusvaka oli mukana hevoskuiskaaja Viisaan Salaman koulutuksessa, joka valitsi hevoselle myös sille sopivan nimen phew-natiivikielellä. Rusvaka tarkoittaa auringonlupausta. "Tämän oriin sydän on vapaa ja sen kesyttäminen sielultaan tulee olemaan vaikeaa, jos edes mahdollista. Se valitsee ja hyväksyy vain yhden ihmisen elämässään - kuka tämä tulee olemaan, ei välttämättä ole itsestään selvästi se ihminen, joka sen adoptoi. Kuten aurinko, tämän hevosen elämässä tulee olemaan nousuja ja laskuja; kauniita hetkiä ja pimeyden aikoja, mutta 'vaka' lupaa, että se on selviytyjä." 

Rusvaka esitellään Hopiavuoren lännenratsastuksen teemaviikolla 26.11. ja on adoptoitavissa siitä alkaen. 
by Alexiina C.
PÄIVÄKIRJA

12.11.2019: Momoae oli mukana hevoskuiskaaja Viisaan Salaman koulutuksessa, joka valitsi hevoselle myös sille sopivan nimen phew-natiivikielellä. "Tällä tammalla on herkkä sydän", saimme muun muassa kuulla Momoaesta, jonka nimi tarkoittaa kuunsirppiä. "Kuten kuu, se on intuitiivinen ja aistii ihmisen hienoiset vivahteet tunne- ja mielentiloissa, mutta kuten sirppi, se on myös terävä oppimaan niin hyvässä, kuin pahassa. Millainen ihminen sen kanssa on tekemisissä, se muokkaa tamman luonnetta." 

Momoae esitellään Hopiavuoren lännenratsastuksen teemaviikolla 26.11. ja on adoptoitavissa siitä alkaen. 
by Mikael
Luokat 1, 3, 9, 10, 11, 12
Oresama (VRL-02753) - Chauncey Cho RR
Oresama (VRL-02753) - Aurora Soleil
Mikael Kontiokorpi (VRL-02753) - Apache Moon
Mikael Kontiokorpi (VRL-02753) - Kura Kura

Luokat
2, 4, 5, 6, 8, 10
Oresama (VRL-02753) - Royal Astro RR
by Alexiina C.
OSOITTEEN MUUTOS
Marraskuussa 2019

Orange Wood on siirtynyt uuteen osoitteeseen! Päivitäthän linkkisi sekä myös hevosten osoitteet, jotka eivät kaikki vielä ole siirrettyinä uuteen hostiin. Hevosten osoitteet tulevat olemaan muotoa: owr.epizy.com/hevosenlempinimi.php

Tulen ottamaan yhteyttä kasvattien omistajiin ja linkkilistalaisiin vielä erikseen. 

*huuto*  Jos uusilta sivuilta löydät toimimattoman linkin, vinkkaathan siitä ylläpitoa! 

Ketä liikkuu piireissä?